Åpning av Tiedemannsparken

  • W:\Ferd Eiendom\3. Eiendommer\446 Tiedemannsbyen\Åpning av Tiedemannsparken\FV121763.jpg
  • W:\Ferd Eiendom\3. Eiendommer\446 Tiedemannsbyen\Åpning av Tiedemannsparken\FV121749.jpg
  • W:\Ferd Eiendom\3. Eiendommer\446 Tiedemannsbyen\Åpning av Tiedemannsparken\FV121743.jpg
  • W:\Ferd Eiendom\3. Eiendommer\446 Tiedemannsbyen\Åpning av Tiedemannsparken\FV121741.jpg
W:\Ferd Eiendom\3. Eiendommer\446 Tiedemannsbyen\Åpning av Tiedemannsparken\FV121747.jpg
W:\Ferd Eiendom\3. Eiendommer\446 Tiedemannsbyen\Åpning av Tiedemannsparken\FV121798.jpg

Ensjøbyen vokser med rekordfart, og 7.november ble første del av Tiedemannsparken erklært åpen av miljø- og samferdelsbyråden, Guri Melby. Hovinbekken er åpnet i dagen, det er etablert benker, bålplass og lekeapparater som ble svært godt mottatt av elever fra Hasle skole.

Tiedemannsparkens bakgrunn

Største delen av Tiedemannsparken tilhørte i sin tid fabrikkområdet til JL Tiedemann Tobaksfabrik som flyttet sin virksomhet til Ensjø i 1968. Ferd har avgitt tomt til kommunen og samarbeidet om etablering av grønne parkdrag, gatetun og møtesteder i Tiedemannsbyen.

Ny skole på Ensjø

Det var en kald og regnfull dag, men mange hadde likevel valgt å stille opp for å markere åpningen av første del av Tiedemannsparken. Hasle skole åpnet med sang og alle ble hilst velkommen av etatsleder i Bymiljøetaten, Hans Edvardsen. Bård Folke Fredriksen holdt tale om utviklingen av Ensjøområdet, som er et forbilde for byutvikling i tiden fremover. Et godt samarbeid mellom grunneiere og kommunens ulike etater har resultert i en ny blågrønn bydel som folk trives å leve og bo i. Så populær har bydelen blitt, at kommunen har kjøpt en skoletomt og må bygge en helt ny skole for å få plass til alle barna i bydelen, sa Bård Folke Fredriksen i sin tale.

 

 

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.