Arbeidene i gang med Aibel-bygg i Asker

1890.jpg
Bygging av Aibels nye hovedkontor er i gang
I mai satte gravemaskinene grabben i jorden for første byggetrinn av Kraglund kontorpark. Dermed var byggingen av oljeserviceselskapet Aibels nye kontor for medarbeiderne i hovedstadsregionen i gang.

 – Nå arbeider Skanska Entreprenør med grunnarbeidene på tomta, og med å bore en serie 200 meter dype geobrønner. De skal produsere jordvarme til oppvarming av nybygget, forteller Knut M. Tolo, prosjektsjef i Ferd Eiendom. 

Han legger til at det siste bidrar til miljømessig bærekraft og god energieffektivitet. 

Bygningen ligger rett utenfor Asker sentrum, og skal etter planen stå ferdig i til innflytting i desember 2011. Den er spesielt utformet for å tilfredsstille kravene fra en utpreget prosjektorganisasjon som Aibel, som skal disponere hele første byggetrinn. Det vil si 23 000 kvadratmeter kontor og garasjekjeller, som Ferd Eiendom overtar nøkkelferdig fra sin samarbeidspartner Skanska Norge.

 – Og om Aibel ekspanderer kraftig i årene fremover, så har Aibel opsjon på ytterligere 5000 kvadratmeter i neste byggetrinn, sier Knut M. Tolo.

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.