Grunnstensnedleggelse

Grunnsten vel på plass i Bergen

W:\Ferd Eiendom\3. Eiendommer\000 A-Felles alle eiendommer\Bilder\Ferd K23 Aibel Bergen\Foto grunnsteinsmarkering 6 6 13\Bilder 2\IMG_1312.JPG
W:\Ferd Eiendom\3. Eiendommer\000 A-Felles alle eiendommer\Bilder\Ferd K23 Aibel Bergen\Foto grunnsteinsmarkering 6 6 13\Bilder 2\PA_06062013_Ai__0165.JPG
W:\Ferd Eiendom\3. Eiendommer\000 A-Felles alle eiendommer\Bilder\Ferd K23 Aibel Bergen\Foto grunnsteinsmarkering 6 6 13\Bilder 2\PA_06062013_Ai__0138.JPG

Hornmusikk, taler, forfriskninger og representanter for byggherre Ferd Eiendom, leietaker Aibel, entreprenør Skanska – og ikke minst, godt oppmøte sikret en hyggelig stemning under grunnstensmarkeringen for det nye Aibel-bygget på Kokstad i Bergen som ble lagt ned 6. juni. I strålende solskinn var det Filip Rygg (KrF), byråd for byutvikling, klima og miljø som fikk æren av å plassere grunnstensskrinet i byggegropen.

Det var prosjektdirektør Knut M Tolo som ønsket alle velkommen til markeringen og som sa at denne markeringen er en viktig milepæl i prosjektet. Denne dagen markerer at vi er i gang – og at vi for alvor er over i produksjonsfasen. Vi har store ambisjoner med Aibelbygget, både på miljø- og energisiden. Byggets kvaliteter er med på å skape gode rammevilkår for Aibels videre vekst i Bergenregionen, avsluttet Tolo.

 

Hornmusikk ledet an hele følget ned i den store byggegropen hvor den formelle grennstensnedleggelsen fant sted. Byråd Filip Rygg var mektig imponert over størrelsen på prosjektet, og er fornøyd med miljøprofilen på prosjektet. Han ser frem til at dette miljøbygget står ferdig i 2015.

 

- Dette bygget svarer godt til Ferds visjoner om å skape varige verdier og sette tydelige spor, sa Carl Brynjulfsen direktør i Ferd Eiendom. Han benyttet anledning til å takke alle aktører for godt samarbeid i prosjektet, og sa videre at dette ganske sikkert kommer til å bli et signalbygg som Bergen virkelig kan være stolte av.

 

Etter seansen i byggegropa gikk man tilbake til teltet som var satt opp på byggeplassen for anledningen. Her ble det servert lokal økologisk grillmat, og som seg hør og bør var det også taler fra Aibel og Skanska som alle gratulerte og var veldig positive til det gode samarbeidet i prosjektet.

 

Bildet øverst til høyre viser (f.v): Jostein Fjærstad (regionsdirektør i Skanska), Filip Rygg (byråd), Tore Engevik (Adm.dir. i Aibel) og Carl M. Brynjulfsen (Ferd Eiendom).

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.