Lyst og luftig på Lysaker

Ferdmagasinet 02-14 Lyst og luftig på Lysaker

Kontorbygget i Strandveien 4–8 på Lysaker er under oppgradering til tipp topp moderne standard. Oljeselskapet Lundin skal flytte inn på det meste av arealet, men fortsatt er det ledige lokaler i bygget med Lysakers beste beliggenhet.

– Nå søker vi leietakere til de to toppetasjene i Strandveien – lyse og luftige kontorlokaler med fantastisk utsikt over Lysakerelven og fjorden. De kan deles mellom to, men vil kunne fungere godt for én leietaker også, sier Silje Strøm. Hun er markedssjef i Ferd Eiendom og ansvarlig for utleien av bygget – som ligger noen få skritt fra vei, parkering, busser, tog, ferge og sykkelvei, og har god eksponering mot E18.

– Og likevel, tar du en lunsj ute i nærområdet kan du sitte på en bryggekant ved Lysakerelven blant trær, småbåter og rennende vann, sier hun.

Norsk hovedkontor for Lundin
Strandveien 4–8 er siste tilskudd til Ferds portefølje av kontoreiendommer, og skal oppgraderes til tipp topp moderne standard. Og det er for lengst full spiker for håndverkerne:

– Seltor Gruppen AS er valgt som totalentreprenør, og byggefirmaet er kommet langt med å få bort alt som kan fjernes av lettvegger og innredning fra den delen av bygget som allerede er utleid, sier Jens Jalland, prosjektsjef i Ferd Eiendom – og sikter til de 14 500 kvadratmeterne som Lundin Norway AS skal overta i august 2015. Datterselskapet av det svenskbaserte internasjonale oljeselskapet Lundin Petroleum – i Norge mest kjent for funnet av det gigantiske Johan Sverdrup-feltet – har samarbeidet aktivt med Ferd Eiendom gjennom et år for å planlegge sitt nye norske hovedkontor.

– Selv om dette er et eksisterende bygg blir romløsninger, materialvalg og utforming av detaljer så langt det er mulig skreddersydd etter selskapets ønsker og behov, sier Jens Jalland.

Tilpasningsmuligheter og takterrasse
Silje Strøm understreker på sin side at de nær 1800 ledige kvadratmeterne i femte og sjette etasje er arealeffektive, og kan utnyttes godt enten fremtidige leietakere vil ha åpne løsninger eller cellekontorer. Femte etasje er på totalt 990 kvadratmeter, sjette på 780.

– Begge etasjene har terrasser. Lokalene blir tilpasset leietakernes behov, og får nye overflater. De får dessuten nytt inngangsparti i Strandveien 8B mot Lysakerlokket, og heis direkte opp, sier hun.

Les hele artikkelen her.

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.