Nytt partnerskap i Tiedemannsbyen

\N10os2cfi003\100025$\TC\Users\100025sist\Documents\Privat sst\Presentasjon1.jpg

Ferd Eiendom eier og utvikler Tiedemannseiendommen på Ensjø i Oslo og har søkt etter en partner for utvikling og realisering av de neste delfeltene som vil gi ca 330 nye boliger. Partnerskapssøket er nå avsluttet og Ferd Eiendom har valgt å inngå et 50/50 samarbeid med Selvaag Bolig ASA. Tomten (markert med rød ring) har et godkjent utbyggingsvolum på totalt 28 300 m2 BRA.

Utbyggingen vil bestå av to boligkvartaler som vil få adresse til Sigurd Hoels vei og ligger rett ved siden av Tiedemannsparken. Beliggenheten er svært sentral, med gangavstand til den nye T-banestasjon på Ensjø. Prosjektet skal utvikles i et 50/50 samarbeid mellom Selvaag Bolig og Ferd Eiendom. Eiendommen er den tidligere Tiedemanns Tobaksfabrik, og er i dag utleid til lager og lett industri.

Fra før har Ferd Eiendom et partnerskap med Skanska på ytterligere tre eiendommer i Tiedemannsbyen (felt A, C og D).

Finn din bolig i Tiedemannsbyen på http://tiedemannsbyen.no

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.