Ferd Invest søker Porteføljeforvalter

Ferd Invest har som mål å være en av de ledende finansielle investorene på Oslo Børs. Ferd har solide finansielle ressurser kombinert med ambisjoner og vilje til vekst. Vi ønsker derfor å styrke vårt investeringsmiljø med en dyktig, analytisk og engasjert medarbeider.

Vi er i prosess med å utvide vårt direkte aksjefokus til regioner også utenom Norge, i første omgang Sverige. Vi trenger derfor en tredje person på teamet som forvalter Ferds likvide aksje- og aksjefondsplasseringer.

Vi ser etter en person som har lyst til å forvalte aksjer i team med John Harald og Gaute. Vi forventer at du er fleksibel med hensyn til sektoransvar og at du er interessert i å jobbe med aksjer i og utenfor Norge. 

Vi tilbyr deg en spennende og utfordrende stilling i et meget profesjonelt investeringsmiljø.

Ønsker du flere opplysninger, kan du henvende deg til John Harald Henriksen-67 10 80 14/90 12 45 54 –  hos Ferd, eller til Hild Kinder – 22 06 87 00/47 82 56 25 hos ISCO Group.

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.