Ferd Invest styrker staben

1260.jpg
Alexander Miller
Ny porteføljeforvalter: 2. oktober ble Alexander Miller (39) en del av det nå tre mann sterke teamet som styrer Ferds investeringer i aksjemarkedet.

– Foreløpig har vi ikke tatt stilling til hvilke bransjer jeg skal arbeide mest med, og uansett er oppgavefordelingen fleksibel, sier Miller. Selv har han en meget allsidig bakgrunn som forvalter, sist hos sparebank-eide Terra Fondsforvaltning AS, der han var investeringsdirektør med ansvar for Terras 14 norske og internasjonale aksjefond. Han har vært tilknyttet selskapet siden 1997 i funksjoner som administrerende direktør, investeringsdirektør og styremedlem.

– Et utmerket sted å være, men hos Ferd Invest får jeg muligheten til å konsentrere meg om færre selskaper, og dermed til å gå mer i dybden. Og jeg gleder meg til å arbeide sammen med John Harald Henriksen og Gaute Garshol, som jeg kjenner fra før – og til å bli en del av et spennende finansmiljø jeg har hørt mye godt om, sier han.

Alexander Miller har en MBA fra University of Wyoming og har gjennomført AFA-studiet.

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.