Godt i gang med SMB-porteføljen

803.jpg
Alexander Miller, direktør i Ferd Invest
Ferd Invest er svært fornøyd med valget om å opprette SMB-porteføljen.

I fjor etablerte Ferd Invest en portefølje for små og mellomstore bedrifter (SMB). Hensikten var å kunne ta større eierandeler i mindre selskaper, og gjennom det bli en tydelig eier samt å ha bedre mulighet til eventuelt å kunne påvirke selskapene i ønskelig retning.

- Vi er kommet godt i gang, og Ferd Invest er allerede en betydelig aksjonær i flere av porteføljeselskapene, forteller Alexander Miller, direktør i Ferd Invest.

I går kjøpte Ferd Invest seg opp over fem prosent i Photocure og er nå en av de største aksjonærene i selskapet. De har også store eierandeler i Data Respons, SeaBird og Eltek.

Klikk her for å lese mer om porteføljene til Ferd Invest 

Noen av selskapene i Ferd Invests SMB-portefølje:

  • Photocure: Utvikler og selger farmasøytiske og medisinske redskaper basert på photodynamic-teknologi. Deres mest kjente produkter er Metvix og Hexvix.
  • Data Respons: Leverer løsninger, produkter og tjenester innen elektronikk og programvare for teknologibaserte bedrifter.
  • Eltek: Produserer strømforsyningsenheter til telekomindustrien. Enhetene brukes både i mobilnett og fastnett.
  • Seabird: Seismikkselskap som leverer utstyr til olje- og gassindustrien.

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.