Aibel vant Greater Enfield-prosjektet

Aibels kontorer i Singapore

Aibel Pte Ltd i Singapore er tildelt E&P-kontrakten for modifikasjoner på Woodside Energy Ltds flytende produksjonsfartøyet Nguijma-Yin utenfor det vestlige Australia.

Produksjonsskipet skal gjennomgå modifikasjoner på dekk, skrog og dreietårn. I tillegg skal det installeres en tilpasset vannflom-modul. Kontrakten omfatter detaljprosjektering både for marinedelen og overbyggingen i tillegg til innkjøpstjenester og ferdigstilling.

På topp vil Greater Enfield-prosjektet engasjere mer enn 100 ansatte. Arbeidet vil bli utført på Aibels kontor i Singapore og forventes påbegynt i juli og vil etter planen bli avsluttet i januar 2019.

Feltet
Greater Enfield ligger 60 kilometer utenfor Exmouth i Vest-Australia. Reservene i feltet skal produseres via en 31 kilometer lang undervanns-tie-back til produksjonsskipet Nguijma-Yin, som ligger på Vincet-feltet. 

Aibel er et ledende serviceselskap innen olje- og gassindustrien og er etablert innen fornybar energi.

Selskapets rundt 4.500 medarbeidere i Norge og internasjonalt er engasjert på land og offshore. Med sine 8 lokasjoner i Norge er Aibel lokalisert nær sine kunder. I tillegg til virksomheten i Norge har Aibel virksomhet i Thailand, Singapore og Danmark.

For mer informasjon, besøk: http://aibel.com/no

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.