Fornyelse i Henrik Ibsens gate

Henrik Ibsens gate 4 har fått en ansiktsløftning. Dermed tar en av Oslos flottest beliggende bygårder seg bedre ut enn noen sinne.

– Vi har rehabilitert murfasaden og malt de pussede partiene, slik at bygningen staselige karakter kommer enda bedre til sin rett. I tillegg har vi forbedret solavskjermingen ved å montere nye utvendige markiser, forteller Knut M. Tolo, prosjektsjef i Ferd Eiendom.

En annen forbedring som Oslos innbyggere vil få glede av etter hvert som lyse sommernetter må gi tapt for høstmørke er den nye fasadebelysningen.

– Vi vil gjerne at den karakteristiske 1890-tallsgården skal være et positivt bidrag i bybildet også når det er mørkt, derfor er den diskret lyssatt, forteller Tolo.

Ferd Eiendom overtok gården i januar 2011, og hele kontorarealet på 3900 kvadratmeter er utleid til Utenriksdepartementet. I tillegg kommer butikk- og restaurantlokaler i første etasje.

Les hele saken i Ferdmagasinet 2-2012.

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.