Konsernsjefen på Twitter

1623.jpg
Johan H. Andresen bruker Twitter som ny kommunikasjonskanal under navnet FerdCEO
Johan H. Andresen jr. ønsker å bidra sterkere i samfunnsdebatten – blant annet gjennom Twitter, der han nå er å finne under brukernavnet FerdCEO.

Følg Johan H. Andresen på Twitter

– Troverdighet er en av fire verdier som er grunnleggende for hvordan Ferd arbeider. Og troverdighet forutsetter at man er åpen overfor både medier og omverdenen, sier Johan H. Andresen jr., Ferds eier og konsernsjef. Nylig tok han i bruk Twitter som en ny kanal for direkte kommunikasjon av tanker, ideer og refleksjoner.

– Jeg lar meg lett engasjere, og vil nok ha en stor bredde i mine utspill på Twitter. Samtidig er jeg der som Ferds eier og konsernsjef, noe som selvfølgelig vil gjenspeile seg i temaene jeg tar opp. Jeg håper blant annet å øke interessen for sosialt entreprenørskap gjennom tvitringen. Det er på tide dette kommer høyere på agendaen hos det norske folk, sier han.

Tvitrer fra Davos
Denne uken er Andresen i Davos som deltager i World Economic Forum, og deler gjerne inntrykk og refleksjoner med sine ”followers”.

– I Davos møter jeg spennende mennesker, og får delta i viktige debatter. Jeg syns det er fint å kunne dele mine erfaringer derfra. Jeg ønsker å skape engasjement uten å være altfor høytidelig, sier Johan H. Andresen.

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.