Arrangementer

Ferd Sosiale Entreprenører arrangerer gjennom året ulike samlinger og møteplasser. Disse presenteres her på denne siden.

Åpent Hus

Vi ønsker å møte potensielle sosiale entreprenører og andre som er interessert i å lære hva sosialt entreprenørskap handler om. Det er etterhvert flere som ønsker å snakke med oss enn vi har kapasitet til å møte en-til-en. Vi arrangerer derfor Åpent hus fire til seks ganger i året. Arrangementet er en arena for å møte ulike entreprenører, personer og aktører som er interessert i sosialt entreprenørskap og sosial effekt. Det er også en arena for nettverksbygging for de som er interessert i dette feltet.

Les mer her

Foreløpig datoer for Åpent hus i 2018:

31. januar        klikk for å melde deg på
5. april
14. juni
23. august
15. november

Datoene er foreløpige og kan bli endret.

SosEnt-konferansen 2017

Ferd SE er også vertskap for årets EVPA-konferanse på Sentralen i Oslo 8-10. november, i samarbeid med Oslo Kommune, TDVeen, Sparebank 1 Stiftelsen Østfold Akershus og Sparebankstiftelsen DNB. Konferansen er en anledning til å møte sosiale investorer i Europa og er en unik mulighet til å lære av de fremste innen Venture Philanthropy.

Informasjon om konferansen og påmelding finner du på EVPA sine nettsider

Dato: 8-10.november 2017
 

Årets Sosiale Entreprenør 2017

Hvert år kåres Årets Sosiale Entreprenør. Dette er en hederspris som tildeles en sosial entreprenør med et eksepsjonelt stort potensial for å løse sosiale utfordringer. Vinneren som mottar en halv million kroner blir kåret på vår årlige konferanse.

Les mer her

Påmeldingsfristen: 1. september 2017
Nominerte offentliggjøres: 16. oktober 2017

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.