Arrangementer

Ferd Sosiale Entreprenører arrangerer gjennom året ulike samlinger og møteplasser. Disse presenteres her på denne siden.

Åpent Hus

Vi ønsker å møte potensielle sosiale entreprenører og andre som er interessert i å lære hva sosialt entreprenørskap handler om. Det er etterhvert flere som ønsker å snakke med oss enn vi har kapasitet til å møte en-til-en. Vi arrangerer derfor Åpent hus fire til seks ganger i året. Arrangementet er en arena for å møte ulike entreprenører, personer og aktører som er interessert i sosialt entreprenørskap og sosial effekt. Det er også en arena for nettverksbygging for de som er interessert i dette feltet.

Les mer her

Foreløpig datoer for Åpent hus i 2018:

5. april - Frokostseminar om juss for sosiale entreprenører hos Advokatfirmaet Schjødt. Les mer om arrangementet og meld på her.
14. juni           
23. august      
15. november 

Datoene er foreløpige og kan bli endret. Send e-post for påmleding til: post@ferd.no

Social Startup

Social Startup er et seks måneders skreddersydd akseleratorprogram for tidligfase-selskaper og prosjekter som løser samfunnsutfordringer. Akseleratorprogrammet er initiert av Ferd Sosiale Entreprenører og lansert i samarbeid med SoCentral. Social Startup er bygget på en modell fra Den Sociale Kapitalfonden i Danmark som er en av samarbeidspartnerne for det norske programmet. Neste opptak er høsten 2018.

Vil du være med på Demoday den 14.6, for å treffe de ti selskapene som har vært gjennom Social Startup? Vi ser etter deg som kan være interessert i å være med på selskapenes videre reise. Send en mail til hei@socialstartup.no for å melde din interesse.

Les mer her: www.socialstartup.no
Og følg oss på Facebook: www.facebook.com/SocialstartupNorge

Resultatrapport 2017 – lanseres med TedX Salong Social Entrepreneurship

Vi har lagt lanseringen av Resultatrapporten 2017 til et uavhengige TedX arrangementet om sosialt entreprenørskap, første av sitt slag i Norge. Påmeldte deltagere til lansering av resultatrapport vil kunne delta på TedX kostnadsfritt. Mer informasjon og påmelding annonseres i sosiale medier og på denne nettsiden.

Dato: 24.5.18 klokken 15-20. (lansering mellom klokken 15 og 16, mat og mingling mellom 16 og 17, TedX mellom 17 og 20)

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.