Andrew Mupuya mottok the Ferd Award for Social Entrepreneurship

image (4).jpeg
Andrew Mupuya og Johan H. Andresen under overrekkelsen av prisen i Riga image (5).jpeg
Da Mupuya var i Norge møtte han Gladiator-gründerne Glenn Andersen og Tor Sandnes, og utvekslet erfaringer som sosiale entreprenører i hhv. Uganda og Norge. Her tester de Aball1.

Mupuya produserer og selger miljøvennlig emballasje, og bruker inntektene på egen og sine ansattes utdannelse.

21 år gamle Mupuya fra Uganda var nylig i Riga og mottok prisen fra Johan H. Andresen, eier og styreleder i Ferd, under et arrangement i regi av Junior Achievement – Young Enterprise (Ungt Entreprenørskap).

Les mer om Mupuya og hans historie på Norads hjemmesider: http://www.norad.no/no/aktuelt/nyheter/prisvinner-g%C3%A5r-for-lokal-vekst

Ferd Award for Social Entrepreneurship deles ut til tidligere deltagere i Ungt Entreprenørskaps programmer verden over, som har skapt en positiv sosial endring. Juryen i 2012 bestod av Juryen bestod av Johan H. Andresen, eier og styreleder i FERD, Oscar Lundin og Bejnamin Kainz, gründere av Ung Omsorg og vinnere av Ferd Award for Social Entrepreneurship 2011, og Jarle Tømmerbakke, seniorkonsulent i JA-YE Europe. 
 

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til post@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.