Drømmer om A4-liv

2250.jpg
I hvert nummer av Gatemagasinet Asfalt snakker de med en av sine selgere om øyeblikkets tanker.

Tekst: Gatemagasinet Asfalt:

Hvordan har du det akkurat nå?: - Jeg er på båttur sammen med ASFALT-gjengen og har det kjempefint. Flott båt og verdens beste venner.

Hva var det første du tenkte da du våknet i dag tidlig?: - Jeg tenkte at i dag må jeg selge mange blader for å kunne gi sønnen min en bursdagsgave på 18 års-dagen. Jeg har et kjempegodt forhold til ham, selv om jeg til tider har vært en elendig mor. Han klandrer meg ikke og han er blitt en god og kjærlig person til tross for mine rusproblemer. Begge sønnene mine sier at de setter pris på meg. Det betyr alt, og gir meg lyst til å leve videre.

Hva drømmer du om? – Jeg drømmer om å flytte langt bort fra Stavanger sammen med samboeren min som jeg setter så utrolig pris på. Miljøet er lite, og jeg blir tvunget til byen hver dag for å henter medisiner på LAR. Jeg vil aldri komme ut av rusmiljøet dersom jeg ikke flytter. Jeg drømmer om å forsvinne i mengden i en by i Spania. Den aller største drømmen min er å bli et kjedelig A4-menneske.

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.