Forandringsfabrikken søker erfarne strateger

Forandringsfabrikken 10 år - 1

Forandringsfabrikken søker 3-4 fabrikkarbeidere til arbeid innenfor psykisk helse, skole og barnevern. To av dem skal bidra til å lede større utviklings- og prosessarbeid. I Forandringsfabrikken er barn og unge «proffene» og formidler selv konkrete til råd til forandring til fagfolk og nasjonale myndigheter.
 

Forandringsfabrikken ønsker personer med erfaring fra lignende arbeid, og med noe innsikt i de faglige og politiske systemene på feltene.

Som strateg i Forandringsfabrikken må du ha noe erfaring fra arbeid med barn og unge, noe faglig kunnskap og høyere utdanning. Du er god til å lytte, tror på barn og kan ta rådene deres til deg. Det er deres råd som skal bidra til å forandre systemene.

Du må være fleksibel, målrettet og svært engasjert i barn og unges velferd. Du må ha erfaring fra å tenke strategisk og kunne formulere deg kort, konkret og tydelig – både muntlig og skriftlig. Kveldsarbeid og reising er del av jobben. Arbeidssted Oslo. Dette er faste stillinger, med 6 måneders prøvetid. Aktuelle kandidater blir innkalt til to introduksjonsdager den 29. og 30. januar.

Er du interessert, ta raskt kontakt på e-post til marit@forandringsfabrikken.no, eller ring 9119656, helst innen 14.januar.

 

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.