Forandringsfabrikken 10 år

Forandringsfabrikken 10 år - 1
Forandringsfabrikken 10 år - 2 - barneminister Solveig Horne
Forandringfabrikkens proffer takkes av barneminister Solveig Horne, for innsatsen.

Forandringsfabrikken fyller 10 år og Ferd Sosiale Entreprenører sender sine gratulasjoner. Nedenfor følger en artikkel om bursdagsbarnet.

Jeg er ikke lenger en del av problemet, nå er jeg en del av løsningen, derfor er det så godt å være BarnevernsProff, sa Victoria fra scenen i Cinemateket, der nesten 40 proffer deltok under 10 års feiringen av Forandringsfabrikken.

Forandringsfabrikken har siste sju år møtt 600 BarnevernsProffer rundt om i Norge. Sammen med proffene gjør vi opplæring og forandringsarbeid med nasjonale myndigheter. – Akkurat nå utvikler vi barnevernet, sammen med barnevernet, gjennom barnevernet, i prosjektet MITT LIV, sier Marit Sanner, grûnder og daglig leder av Forandringsfabrikken.  - Vi er heldige som får utvikle MITT LIV sammen med barnevernstjenestene i Vesterålen, Harstad, Verdal, Trondheim, Levanger, Bergen, Sunnhordaland, Stavanger, Kristiansand, Larvik, Sandefjord, og Fet, sier hun.

Stor feiring

130 personer var med og feiret. Proffer, fagfolk, politikere og andre inviterte gjester fikk se og oppleve hva den kreative og energiske fabrikken har utrettet de første 10 årene.

Vårt bursdagsønske er at så mange som mulig følger oss på Facebook og at de som gjør det deler slik at vi når ut til enda flere med informasjon om vårt viktige forandringsarbeid innen systemene barn og unge er en del av, som skole, psykiatri og barnevern, sier Marit. Lik oss her:

Barnevernsproffene

Forandringsfabrikken har et stort fokus på barnevern, og gjennom prosjektet ”Mitt Liv” samarbeider proffer og barnevernsarbeidere fra 15 kommuner, for å finne fram til verdier, begreper og arbeidsmåter som barnevernet skal bygges på. Målet er å få et barnevern som samarbeider med barn og unge, Erfaringer og råd fra proffene presenteres også  i opplæring og fagdager, for studenter og fagfolk rundt om i kommunene. Vi deltar også i utvalg og faggrupper, for å formidle barn og unges stemmer til dem som kan gjøre forandring. Barnevernsproffene ble etablert i 2007, dette er unge som får hjelp i norsk barnevern nå, 12-20 år og fra ulike deler av landet.

Les mer om de andre proffene her.

Les mer om forandringsfilosofien.

Les mer om forandringsnøklene.

Les mer om forandringsmetodikken her.

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.