Hederspris til grunderen av New Page

1710.jpg
Marco Elsadi og nestleder i Stiftelsen Scheibler styre, Kaci Kullman Five 1680.jpg
Marco Elsafadi, grunderen av New Page, mottok i dag Scheiblers Hederspris 2009 for hans arbeid med og i New Page.

Stiftelsen Scheibler deler hvert år ut en hederspris på 100.000 kroner til en person som gjennom sin innsats gjør noe ekstraordinært for andre mennesker. I tillegg gir stiftelsen et bidrag på 400.000 kroner til det formål hedersprisvinneren arbeider med. Prisvinneren bestemmer selv hvilke prosjekter pengene skal gå til.

Marco Elsafadi har engasjert seg i ungdomsarbeid i mange år. I 2000 var han med å starte New Page, en ideell stiftelse som driver forebyggende ungdomsarbeid i tett samarbeid med barnvern, foresatte og skole. New Page ble nylig en av Ferds sosiale entreprenører.

- Marco, du får Scheiblers Hederspris for ditt arbeid i og med New Page til glede for utsatt ungdom. Du bygger positiv selvfølelse hos mennesker rundt deg og er en strålende rollemodell, sa Kaci Kullman Five, nestleder i Stiftelsen Scheiber, under utdelingen.

Om Stiftelsen Scheibler
Stiftelsens formål er å støtte samfunnsnyttige og kulturelle tiltak. Styret innvilger støtte til konkrete prosjekter med hovedvekt på sosiale tiltak. Midlene som deles ut av Stiftelsen Scheibler er avkastning av verdier tilført stiftelsen gjennom avhending av Fabritiuskonsernet, som ble bygget opp av familien Scheibler. I fjor delte de ut ca 12 millioner kroner. 

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.