Lyk-z & døtre as inn i porteføljen

2284.jpg
Ingeborg Omdal Lykseth ble kåret til Årets sosiale entreprenør 2012 2287.jpg
Ferd Sosiale Entreprenører har inngått en tre års samarbeidsavtale med lyk-z & døtre as. Selskapet ble fra nyttår en del av vår portefølje på 11 sosiale entreprenører.

Ingeborg Omdal Lykseth og hennes selskap lyk-z & døtre as har utviklet en en læringsplattform ved navn FROG Online Identity, som gir unge i alderen 16-25 år verktøy og grunnlag for å tydeliggjøre sine livsmål, og ta gode strategiske valg for eget liv ut fra egne verdier og kvaliteter. Læringsplattformen består av en nøye sammensatt og strukturert workshop, og et webbasert læringsverktøy (LMS). FROG skal primært distribueres gjennom lisenssalg til selskaper og organisasjoner som jobber med ungdom, men også gjennom egne workshops hos lyk-z.
 
Ingeborg Omdal Lykseth er sosial entreprenør og gründer av natur, og har utviklet mange konsepter, både kommersielle og ikke-kommersielle. Gjennom arbeidet sitt ønsker hun at flere skal bli kjent med egne uante muligheter. Hun har i mange år jobbet for å bedre livssituasjonen til unge med prosjekter over hele Europa.
 
- Vi er imponert av det Ingeborg Lykseth skaper av endringer hos de unge som har gjennomgått hennes program. Dette var også noe av bakgrunnen for at hun ble Årets sosiale entreprenør i 2012. Nå ser vi frem til å bistå i satsingen med å få resultatene over på en nettbasert plattform som kan brukes av flere og nå mange tusen unge fremover, sier Katinka Greve Leiner, leder for Ferd Sosiale Entreprenører.
 
For mer informasjon kontakt: Katinka G. Leiner, 95 72 17 40.

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til post@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.