Pøbelprosjektet inntar Asker og Bærum

Pøbelprosjektet inntar Asker og Bærum Johan H. Andresen, Maria Christensen og Stig Skaar

55 ungdommer vil nå kunne delta på Pøbelprosjektets kurs i Asker og Bærum. NAV Akershus har inngått avtale med Pøbelprosjektet for å få ungdom i jobb.

- Vi er glade for tilliten NAV Akershus viser oss, og gleder oss til å bidra til at flere ungdommer som av ulik årsak står utenfor skole- og arbeidsliv skal få en «ny start» og komme seg i jobb, sier pøbelideolog Eddi Eidsvåg. Oppstart er 22. september.

Nybrottsarbeid
Tilbudet vil være basert på tett samarbeid med NAV Bærum og NAV Asker og vil være et nybrottsarbeid med tanke på både innhold og utforming av tilbud til ungdom. Vi har kalt tilbudet «Ungdomsløftet i Akershus». Det er et 16 ukers tilbud for ungdom, med to moduler «På vei» og «På vei til jobb». Kurset inneholder en kombinasjon av individuell avklaring/veiledning/oppfølging av ungdommen, samt spennende gruppeopplegg med motivasjonstema og jobbsøkerarbeid.

Deltakerne samles til fellesundervisning i våre lokaler. Vi kartlegger deres ønsker og avstemmer forventninger til hver enkelt. Kursdeltakerne får hele tiden oppfølging fra pøbelveiledere. Pøbelprosjektet har tidligere etablert seg i Elverum, Kongsvinger, Oslo, Lier, Drammen, Røyken, Drangedal, Kragerø, Arendal, Grimstad, Lillesand, Birkeland, Søgne og Stavanger.

Tilbudet driftes fra vårt kontor i Sandvika og kan ta i mot 55 ungdommer fra NAV Akershus.

Om Pøbelprosjektet
Pøbelprosjektet har som mål å få unge mennesker som av en eller annen grunn står utenfor det etablerte skolesystem og arbeidsliv ut i jobb eller videreutdannelse. Pøbelprosjektet motiverer og lærer den enkelte til å ta i bruk sine egne ressurser, som man mener er nøkkelen til jobb, utdannelse og konstruktiv deltagelse i samfunnet.

Dette gjøres på en måte og i et språk den unge forstår og respekterer. Resultatene skapes ved hjelp av dyktige, motiverte og sterkt engasjerte medarbeidere i samarbeid med bedrifter og offentlige instanser som forstår problemene og ønsker løsninger.

Pøbelen lærer å bruke sine egne ressurser for å oppnå sine mål. Mange pøbler kjenner ikke sine egne ressurser og hvilke muligheter de har - som er attraktive for samfunn og næringsliv. I Pøbelprosjektet lærer de dette. De lærer å bruke egne ressurser for å oppnå sine mål. Slagordet til Pøbelprosjektet er «Eg e’ go’ nok!»

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.