Reach for Change etablert i Norge

Reach for Change etablert i Norge Kristine Laavik

Ferd Sosiale Entreprenører ønsker Kristine Laake (25) velkommen som nyeste tilskudd til sosent miljøet i Norge. Hun startet opp som country manager i Reach for Change (RfC) 1. august og er allerede godt synlig.

15. juli startet RfC med TV annonsering for deres oppstartkampanje Game Changers.  Klikk deg gjerne inn på siden vår og les mer her, sier Kristine. Våre mediepartnere gjør det mulig for oss å gå bredt ut med kampanjeutlysning på TV. Kinnevikgruppen står bak etableringen av stiftelsen Reach for Change.  Kvinnevik er eiere av Modern Times Group som via sine selskaper TV3, Viasat og P4 bidrar med annonsering av Game Changers.

Hva ser vi etter?
RfC ser etter sosiale entreprenører som er i startfasen. I utgangspunktet er vårt mål å skape en bedre verden for barn og unge i aldersgruppen 0-18 år. De sosiale entreprenørene må ha startet opp og om de ikke allerede har etablert en organisasjon, vil dette måtte skje, for å få delta i vårt program. Vi har ingen krav til etableringsform. Det kan være ordinære AS, Ideelle AS eller stiftelser. Eller andre former. Det vi imidlertid setter krav til, sier Kristine, er at grûnderen må ha dette som sin hovedaktivitet når de deltar i vårt program. Vi tror nemlig at det er viktig med fullt fokus for å lykkes. En god forretningsplan er selvsagt også viktig. Hun forteller at de gjennom Game Changerprogrammet kan dekke driftskostnader, som for eksempel lønn, for gründeren i et år. Frist for å søke er 1. september.

Gå inn på vår nettside og registrer deg. Da får du tilgang til å sende inn søknad via vårt søknadsskjema, sier Kristine. 

Informasjonsside for hvordan søke klikk her.

Lik oss gjerne
I tillegg til utlysning i Media, har RfC etablert seg  i sosiale medier. Facebook er en fin kanal for kommunikasjon med sosiale entreprenører og det utvidede miljøet i Norge. Gå gjerne inn og lik vår nye side. Her vil du bli oppdatert på det som skjer hos oss underveis i kampanjen, men også veien videre, sier Kristine.  – Del gjerne med dine kontakter. Jo flere vi når ut til, jo bedre vil kunne søke hos oss.

Klikk deg inn og lik vår Facebookside her.

Om du vil vite mer, har vi lagt ut en film på Youtube som forteller om vår etablering i Norge. Den gir et godt innblikk i Reach for Change sier Kristina engasjert.

Se filmen her.

Kontaktinfo:
Kristine Laake | Country Manager Norway
Reach for Change
Mobile +47 984 68 377
kristine.laake@reachforchange.org | www.reachforchange.org

 

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.