Top Safe vant Ferdprisen

1728.jpg
Johan H. Andresen delte ut Ferdprisen til Top Safe 1725.jpg
Juryen, f.v.: Linda Eikelenboom, Lars Horn, Gry Skorpen, Tom Erik Myrland og Inger-Lise Rismark
Ferdprisen går til studentbedriften med størst internasjonalt potensial.

Hvert år samler Ungt Entreprenørskap landets beste studenbedrifter til Norgemesterskap. I løpet av de to NM-dagene må studentene presentere bedriftene sine på scenen, stå på stand, intervjues av næringslivsledere og overbevise juryene at nettopp deres bedrift er den rettmessige vinner.

Les mer om NM og de andre vinnerne her

Studentbedriftene som mottar Ferdprisen og prisen for Beste studenbedrift går videre til Europamesterskapet.

Top Safe
Top Safe har utviklet en kombinert sikkerhets- og arbeidsvest til bruk under arbeid i høyder og fallutsatte miljøer. Studentbedriften, som er fra Høgskolen i Telemark, fikk også med seg innovasjonsprisen under dagens NMI.

Ferd-juryens begrunnelse
- Vinneren har utviklet et nytt produktkonsept med stort internasjonalt potensial. Studentbedriften har kommet langt i utviklingen av idéen, og fått profilert seg godt for potensielle samarbeidspartnere. Forretningsplanen er gjennomarbeidet og belyser de ulike delene av verdikjeden. Det synes å være et gunstig forhold mellom avkastningsmulighet og kapitalbehov. Produktet har fokus på sikkerhet samtidig som det dekker et praktisk behov for brukeren. Personene bak selskapet viser gode holdninger og stor motivasjon for neste steg i utviklingen av virksomheten. 

I tillegg skrøt Andresen av studentbedriftene limSIM fra NTNU og Stat Aqua Systems fra Høgskolen i Ålesund.

Juryen bestod av Tom Erik Myrland og Gry Skorpen i Ferd, Linda Eikelenboom og Inger-Lise Rismark i Elopak, og Lars Horn i Aibel. Ferd-prisen ble delt ut av Johan H. Andresen.

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.