velFERDkonferansens workshop

2043.jpg
Workshop: Sosiale entreprenører, Ferds konsernledelse, fageksperter og representanter fra organisasjoner og næringsliv diskuterte utfordringene sosiale entreprenører møter i hverdagen. Foto: Paal Audestad.
Det var et spesielt syn som møtte de som kom inn på i den store salen på Det norske teateret tirsdag formiddag. Lave summende stemmer, konsentrerte og engasjerte deltakere og et like konsentrert og lydig lyttende publikum fylte scenen.

Rundt fem bord diskuterte  sosiale entreprenører, Ferds konsernledelse, fageksperter og representanter fra andre organisasjoner og næringsliv hvert sitt tema. Publikum fikk lytte og av og til komme med kommentarer og spørsmål. Temaene som ble diskutert var vekst, organisering, marked, måling og verktøykassen for sosiale entreprenører. Til sammen har vi veldig mange sider med dokumentasjon fra diskusjonene; synspunkter, forslag, argumenter og motargumenter, nye spørsmål og gode sitater.

Ferd Sosiale Entreprenører er svært fornøyde med workshopen og har lyst til å utforske denne formen for dialog videre. Tusen takk til alle deltakere, til publikum, prosessledere og dere som skrev for at dere skapte en så fin start på velFERDkonferansen 2011!

Oppsummering og presentasjon av hva gruppene kom frem til kan du lese i pdf-filen nedenfor.

Last ned: 482.pdf

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.