sosent konferansen 2020

Økt lønnsomhet med fordomsfri rekruttering

WEBINAR 26. OKTOBER 09.00-11.00


Vår erfaring i Ferd er at mennesker med hull i CV-en kan sitte på kompetanse, verktøy og tankesett som i en rekke tilfeller er nyttig for større virksomheter. Mange som kommer fra utenforskap har ofte sterk motivasjon og lojalitet til de som gir dem en mulighet. Dette bidrar til et mer mangfoldig miljø på arbeidsplassen og bedre trivsel for alle. Våre erfaringer støttes av forskning, som viser at mangfoldig rekruttering styrker bunnlinjen. 

Men hvordan gjøres det i praksis? 

 

Kunnskap og verktøy for rekruttering fra utenforskap
Mandag 26. oktober åpner statsminister Erna Solberg årets Sosent-konferanse, hvor godt etablerte selskaper får kunnskap og verktøy som gjør det lettere å rekruttere folk med hull i CV-en.

Konferansen er spesielt relevant for deg som leder og deg som jobber med HR eller ønsker å lære mer om arbeidsinkludering som gir positive effekter på arbeidsplassen.

 

Dette får du på konferansen:
- Verktøy for å jobbe systematisk med rekruttering av folk med hull i CV-en
- Innblikk i hvilke utfordringer man kan støte på og hvordan disse kan løses 
- Kunnskap om ulike modeller for arbeidsinkludering
- Inspirasjon til hvordan ditt selskap kan bidra i inkluderingsdugnaden

Meld deg på her

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til post@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.