ASFALT - nå også i Haugesund

1618.jpg
ASFALTs julenummer er i salg nå
I dag lanseres gatemagasinet ASFALT i Haugesund og omegn.

Magasinet vil ha egne sider med saker fra Haugalandet, og trykkes opp i 5000 eksemplarer. Distribusjonsapparatet vil være "I jobb" som er et av tiltakene Bymisjonen på Haugalandet står for. 

- Vi i ASFALT er stolte over å utvide nedslagsfeltet og opplaget, og er veldig glade for engasjementet i Haugesund, sier redaktør Helle Aasand. Vi mener at I jobb-prosjektet til Bymisjonen i Haugesund er en perfekt og naturlig samarbeidspartner på Haugalandet. 

Salgsuksess
Siden første utgave av ASFALT kom ut 1. april 2009 er det registrert over 150 selgere, som til sammen har solgt hele 73000 eksemplarer av de fire første numrene.

- Tilbakemeldingene vi får er veldig gode - både på bladet og på selgerne våre. Det redaksjonelle innholdet er av høy kvalitet, og det er tydelig at folk setter pris på å lese ASFALT, og at selgerne er stolte produktet, forteller daglig leder Ove Nikolaisen. 

Les mer i Haugesunds Avis

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.