EVPA til Norge

Katinka - vet du hva en sosial entreprenør er
Katinka Greve Leiner sitter i styret i EVPA og håper arrangementet vil inspirere flere investorer

EVPA, European Venture Philanthropy Associaton, jobber for å legge til rette for venture filantropi og sosial innovasjon i Europa. Nå kommer de til Norge for å engasjere flere investorer i det skandinaviske markedet.

Den 19. mai inviterer EVPA til et heldagsseminar hos Ferd, med venture filantropi i Skandinavia som tema. EVPA har 180 medlemmer fra 25 land, og har betydelig innsikt på feltet. Nå vil de få flere investorer, fond og andre til å engasjere seg i sosialt entreprenørskap også her.

 

Program

 

Katinka Greve Leiner, direktør i Ferd Sosiale Entreprenører, sitter i styret i EVPA, og ser frem til seminaret.

 

- Vi vet at skandinaviske investorer er nysgjerrige på sosiale investeringer og hvordan de kan være støttespillere, men mange er nok usikre på hvordan gå frem. Jeg håper at et slikt arrangement med konkrete eksempler vil bidra til at flere tar steget helt ut. Det er en økende trend for både private og institusjonelle investorer internasjonalt å søke en sosial effekt i tillegg til den tradisjonelle økonomisk profitt, eller å gjøre sine sosiale bidra mer forretningsmessige. 

 

Ferd SEs porteføljeselskapers samfunnsøkonomiske effekt

 

Fra investorsiden vil blant annet TD Veen presentere hvordan de jobber for og med sosiale entreprenører, Ferd SE vil snakke om muligheter og utfordringer i Skandinavia som marked, og vi blir kjent med de sosiale entreprenørene Forskerfabrikken og Unicus.

Påmelding


Adresse:
Ferd, inngang D2, Strandveien 50, Lysaker. Telefon Ferd: 67108000

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.