Ferd-pris for unge sosiale entreprenører

1979.jpg
Ny Ferd-pris for sosialt entreprenørskap: Gründere med bakgrunn fra ungdoms- eller studentbedrifter fra hele verden inviteres til konkurransen om å bli årets sosiale entreprenør.

Prisen går til en bedrift som har oppnådd resultater gjennom å bruke innovative forretningsmodeller som middel til å løse sosiale problemer. Det er en forutsetning at gründerne har deltatt i et entreprenørskapsprogram arrangert av en av de nasjonale organisasjonene i Junior Achievement – Young Entreprise (JA-YE), de unge gründernes europeiske paraplyorganisasjon, eller i den verdensomspennende organisasjonen Junior Achievement Worldwide. Deltakerne må dessuten være under førti år, og bedriften skal ha minst ett års vellykket drift bak seg. Ferd stiller selv med en jury som vurderer kandidatenes innsats og resultater.

Europamesterskap i Oslo
– Finalen arrangeres i forbindelse med JA-YEs europamesterskap for unge entreprenører, som i år går av stabelen i begynnelsen av august, forteller Katinka Greve Leiner, direktør for Ferd Sosiale Entreprenører. Det er forøvrig annen gang arrangementet er lagt til Oslo, med Ungt Entreprenørskap som vertskap og Ferd og Nordea som hovedsponsorer.

– Konkurransen om ”The Ferd Award for Social Entrepreneurship” er imidlertid åpen for sosiale entreprenører fra hele verden. Ferd dekker kostnadene ved å reise til Oslo for to deltakere fra hver av de seks bedriftene som kommer til finalen, sier Leiner.

41 søknader fra hele verden kom inn, her kan du lese om de nominerte.

Pris og promotering
Offentliggjøring av vinneren og prisoverrekkelsen skjer som et ledd i mesterskapet, og alle de seks finalistene blir dessuten presentert i publikasjonen "Social Entrepreneurs of the Year".

– Dermed får finalistene verdifull promotering, i tillegg til et forhåpentligvis lærerikt og inspirerende opphold i Oslo. Og vinneren får dessuten en pris i hard valuta samt heder og ære, sier Katinka Greve Leiner.

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.