Ferd-prisen til Westtip Supplies

Westtip.jpg
Westtip Supplies UB fra Eid videregående skole Jury.jpg
Juryen: Samson Sørtveit, Eva Helcl, Jan Ivar Rønning, Bente Myrdahl, Tone Furan

I hard konkurranse mot landets beste ungdomsbedrifter var det Westtip Supplies som vant den gjeve Ferd-prisen. Bedriften skal levere kostnadsreduserende løsninger til maritim næring, lokalt og internasjonalt.

NM for Ungdomsbedrifter 2015 ble avholdt på Norges Varemesse 29.-30. april, i regi av Ungt Entreprenørskap. Ferd deler hvert år ut Ferd-prisen til bedriften med størst verdiskapingspotensial. 

Juryen bestod av Samson Sørtveit (Ferd Invest), Eva W. Helcl (Ferd), Bente Myrdahl (Q-meieriene), Tone Furan (Elopak) og Jan Ivar Rønning (Ferd Sosiale Entreprenører). 

Juryens begrunnelse
Vinnerne har allerede bevist en godt fundert betalingsvillighet som vil kunne gi grunnlag for god lønnsomhet, og har lagt ambisiøse planer for innsalg mot et stort marked både i Norge og internasjonalt. Selskapet har innlevert søknad om designregistrering og etablert partnere på produksjon. Bedriftens ansatte har allerede vist stor gjennomføringsevne, handlekraft og pågangsmot, og synes klare for å ta selskapet inn i en lovende kommersiell fase.

Produktet er mer effektivt, mer hygienisk og arbeids- og plassbesparende i forhold til dagens løsninger. Dette selskapet har utviklet et produkt som løser et stort praktisk problem for å separere vann og død fisk i fiskeoppdrettsanlegg.

Vinner av Ferdprisen for størst verdiskapingspotensial 2015 er: Westtip Supplies UB, Eid vidergående skule i Sogn og Fjordane

 

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.