Ferd Sosiale Entreprenører til deg?

Bilder
Bilder

Vil du ha besøk av oss? Eller kjenner du til lokale innovasjonsarenaer hvor vi kan bidra til å vise at også sosialt entreprenørskap lønner seg og gir vekstkraftige resultater?

Ferd sitter på Lysaker ved Oslo til daglig, og ønsker flere lokale kontakter for å spre kompetanse om temaet rundt i landet. Kanskje gir dette både oss og dere kjennskap til mulige spennende sosiale entreprenører og investeringer lokalt? Vi presenterer gjerne våre sosiale entreprenører til inspirasjon, samt orienterer om konkurransen "Årets Sosiale Entreprenør" hvor vinneren får en halv million for å videreutvikle sin virksomhet. Prisen deles ut for 6. gang i 2015.

Les gjerne mer om oss og våre investeringer i sosiale entreprenører her. Du kan også se opptak fra den siste av våre årlige konferanser der både norske og skandinaviske aktører fikk vise seg frem her.

Vi er åpne for forslag og invitasjoner dersom dere ser muligheter for å inspirere til å skape sosiale og økonomiske resultater gjennom entreprenørskap. September og oktober er gode måneder, men andre tidspunkt kan også passe. Vi hører gjerne fra deg på fse@ferd.no.

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.