FERDprisen 2008 gikk til ISY UB fra Østfold

1198.jpg
ISY skal avverge søl fra pinneis 1197.jpg
Jentene i vinnerbedriften ISY UB
ISY UB vant den høythengende FERDprisen for Størst Verdiskapingspotensial under årets NM for Ungdomsbedrifter.

Produktet ISY er en rektangelformet pappbeholder som skal forhindre søl fra pinneis – med andre ord en barnefamilies drømmeprodukt. Målet til jentene i ISY er at beholderen skal bli en like stor selvfølge som servietten er i dag.

Tøff konkurranse
De stolte vinnerne ble gratulert av Johan H. Andresen, konsernsjef i Ferd, og juryleder Anette Juel Knudtzon. De var begge imponert over det høye nivået på bedriftene Ferd vurderte, og understreket at det er en tøff konkurranse vinnerne har gått gjennom.

Juryen var imponert over hvor enkelt bedriften løste et problem alle kjenner seg igjen i, og at produktet sikrer at det som skal være en hyggestund for familien faktisk blir det.

Juryens bedømmelse
”Juryen tror at produktets enkelhet sikrer tilgang til god distribusjon og dermed utsikter til bra vekst, og ikke minst god lønnsomhet gjennom lave enhetskostnader. Bedriften har allerede etablert viktige kontakter med leverandører,” het det i bedømmelsen.

Andreplassen av FERDprisen gikk Safepram UB, et sikringssystem for barnevogner i kollektivnæringen. Tredjeplassen gikk til Naturen Kaller UB, et portabelt toalett.

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.