Forandringsfabrikken en av Ferds sosiale entreprenører

1900.jpg
Samarbeidet i gang: Marit Sanner og Katinka Greve Leiner
I dag signerte Årets sosiale entreprenør og Ferd samarbeidsavtalen

Forandringsfabrikken ble kåret til Årets sosiale entreprenør under velFERDkonferansen i mai i år. Premien var 1 million kroner og tilbudet om å bli en av Ferds sosiale entreprenører - noe de takket ja til.

- Ferd kan uten tvil lære oss mer om forretningsdrift, sier en glad Marit Sanner, grunder og daglig leder i Forandringsfabrikken.

- Vi tror også mye spennende tankeutveksling ligger foran oss.

Forandringsfabrikken har utviklet en metode for å løfte frem barn og unges egne erfaringer som brukere, og dermed skape grunnlag for positiv endring innen både psykisk helsevern, barnevern, skoler og andre institusjoner.

Imponerte juryen
- Metoden er svært verdifull, både for det offentlige som får økt sin kompetanse, ungdommene som gis ansvar, og ikke minst for de som nyter godt av de forbedrede tilbudene, sa juryleder Johan H. Andresen under kåringen.

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.