Gjev pris til WayaWaya

WayaWaya og prisutdeler Katinka Greve Leiner
Beste sosiale entreprenør 2013 WayaWaya
Jentene i WayaWaya har store ambisjoner

Studentbedriften WayaWaya ble i dag kåret til Beste sosiale entreprenør. Prisen ble delt ut av Katinka Greve Leiner, direktør i Ferd Sosiale Entreprenører.

Studentbedriften WayaWaya ansetter kvinner i Zambia uten andre reelle jobbmuligheter, til å produsere high fasion vesker som selges i Skandinavia.

NM for studentbedrifter arrangeres av Ungt Entreprenørskap.

Juryens begrunnelse
"Denne bedriften har en klart definert sosial utfordring de ønsker å løse. De har stor kunnskap om, og et brennende engasjement for målgruppen. Juryen har stor tro på gründernes gjennomføringsevne, sett at de får på plass de riktige samarbeidspartnerne. Bedriften har potensial til å utgjøre en stor forskjell for mange i en utsatt gruppe."

Juryen bestod av Wenche Wærner i UE Norge og Martine Turmo Garshol i Ferd Sosiale Entreprenører. Vinneren mottok 5000 kroner.

Vinneren av FERD-prisen for størst internasjonalt potensial ble Taylor-Made SB, som lager digitale verktøy og opplæringsmidler for barn og unge. Verktøyene er i form av apper som kan lastes ned på smarttelefon og nettbrett, og kan skreddersys for den individuelle bruker slik at de er tilpasset dennes særegne interesser og behov.

 
 
 
 

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.