Glemmer problemer med lek

2236.png
– Når jeg er med på disse aktivitetene glemmer jeg alle problemer, smiler Abdullah Amiri (18) fra Afghanistan.
De ler, de løper, de tenker og de lærer. De unge asylsøkerne som i helga deltok på aktiviteter i regi av Right to play og Aball1 storkoste seg i Lyngdalshallen.

— Dette er veldig positivt, smiler Abdullah Amiri med gnistrende øyne.
Det er midt på dagen søndag og 18-åringen tar en liten pause fra ball-leken i Lyngdalshallen for å fortelle Farsunds Avis at han setter stor pris på Right to play-arrangement han har deltatt på de to seneste dagene.

— Jeg liker det veldig godt. Det er fint å være i aktivitet på denne måten. Da fokuserer jeg på det jeg holder på med og glemmer alle problemer, forteller han.
Amiri er én av beboerne på Lyng mottak for enslige mindreårige asylsøkere i Lyngdal. Helgene kan innimellom være litt kjedelige, men slik har det ikke vært denne helgen. Både lørdag og søndag har to jenter og åtte-ti gutter fra åtte forskjellige land deltatt på aktiviteter i regi av Right to play.

Les hele artikkelen i Farsund Avis: http://www.f-avis.no/artikkel.asp?Artid=99986

 

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.