Headband Future vant Ferdprisen under NM for ungdomsbedrifter

1738.jpg
Headband Future viser frem pannebåndet med innebygde høytalere 1739.jpg
Juryen f.v.: Gerd Unni Kvam, Jonas Borge, Eva Delaunay og Eva Øverli
Headband Future har utviklet et hodebånd med innebygde høytalere. Ved hjelp av blue tooth-teknologien og unike frekvenser kan musikk streames direkte til hodebåndet.

Årets NM ble avsluttet i dag, hvor Ungt Entreprenørskap kunne presentere landets beste ungdomsbedrifter. Headband Future fra Sortland videregående skole vant Ferdprisen, som går til bedriften med størst verdiskapingspotensial.

Juryens begrunnelse:
- Headband Future har skapt et nytt og innovativt produkt basert på eksisterende teknologi i en ny sammensetning.  De har knyttet til seg gode samarbeidspartnere som har gjort det mulig å produsere en prototype. De har også inngått samarbeid med Aloha Hemp som produserer og selger pannebånd.  Pannebåndet vil i tillegg selges gjennom andre distributører og sportsforretninger, hvilket viser at de har en klar og realistisk vei til markedet.  De har en handlekraftig og dyktig ledelse som har vist god forretningssans.  De har også kommet langt i å skaffe tilstrekkelig finansiering. Alt i alt så ser vi et klart potensial for verdiskapning for denne ungdomsbedriften. 

Headband Future kunne også glede seg over andreplassen for beste innovative produkt, og beste brosjyre. 

Andreplass gikk til Jobb under 18 fra Foss vgs i Oslo, og tredjeplassen fikk WipeOff fra Nøtterøy vgs.

Les mer om vinnerne på UEs hjemmesider

Juryen bestod av Eva Delaunay (Aibel), Eva Øverli (Ferd), Gerd Unni Kvam (Elopak) og Jonas Borge (Ferd). Prisutdeler var Johan H. Andresen.

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.