Internasjonal Ferd-pris på YouTube

2063.jpg
Tildelingen av den nye Ferd Award for Social Entrepreneurship ble tatt opp på video, og nå kan begivenheten gjenoppleves på YouTube.

Ferd Award for Social Entrepreneurship er i praksis et uoffisielt verdensmesterskap i sosialt entreprenørskap. Finalen og selve prisoverrekkelsen fant imidlertid sted under EM for ungdomsbedrifter, i år arrangert 6. august i Oslo av Ungt Entreprenørskap.

I videoklippet møter vi vi i tillegg til juryleder Johan H. Andresen alle de seks fremragende unge sosiale entreprenørene som var invitert til finalen. De var plukket ut blant 42 nominerte fra hele verden, og har til felles at de har hatt ungdomsbedrift tidligere, og nå har etablert et levedyktig selskap med stor sosial effekt.

Juryen besto av Johan H. Andresen, Silje Vallestad, Peter Gbedemah og Hani Kablawi. Etter intense diskusjoner falt valget til slutt på svenske Ung Omsorg som verdig vinner.

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.