Johan H. Andresen i Amnesty

2118.jpg
”Møt Johan H. Andresen – Norges råeste filantrop?” er tittelen Amnesty har satt på sitt åpne arrangement i Oslo 8. desember.

Arrangementet er en del av en foredragsrekke der Amnesty inviterer mennesker som på ulike måter har bidratt til å utrette noe positivt i samfunnet, mennesker som på hver sin måte er aktivister som har gjort en solid innstats for andre, skriver Amnesty i invitasjonen.

Foredragsholderne forteller om sitt engasjement og om sakene de brenner for. Hensikten er å vise mangfoldet i hva man kan engasjere seg i, og forhåpentligvis å inspirere andre til å gjøre en innsats for noe de selv mener er viktig.

Og nå er det altså Ferds eier og konsernsjef Johan H. Andresen som står for tur til å komme til Amnesty for å snakke om engasjement, innsatsen for sosialt entreprenørskap og hvordan gjøre en forskjell. Det skjer i Amnestys lokaler i Grensen 3, og tidspunktet er torsdag 8. desember kl. 18.00. Det er gratis inngang, og det blir noe å bite i.

Se Johan H. Andresens foredrag for Amnesty her.

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.