Johan H. Andresen jr. mottok pris for enestående lederskap

1215.jpg
Johan H. Andresen mottar prisen av Caroline Jenner, CEO i JA-YE
Under årsmøtet til JA-YE Europe i Brüssel, mottok Johan H. Andresen jr. den prestisjetunge ”Outstanding Leadership Award”.

JA-YE, Junior Achievement – Young Enterprise, er det engelske navnet på Ungt Entreprenørskap (UE).

”The Outstanding Leadership Award”
Prisen gis til personer som har bidratt til organisasjonen på en særdeles god måte, og hvis arbeid har hatt innflytelse både nasjonalt og i Europa. Personen må utvise et stort personlig engasjement, og jobbe dedikert for JA-YE.

Johan H. Andresens engasjement i UE
Johan H. Andresen jr. er styremedlem i UE Norge og JA-YE Europe. Han er en av få som har vært styremedlem både regionalt, nasjonalt og i JA-YE Europe samtidig. Han og Ferd var med å starte de første aktivitetene i Norge i 1990, og har støttet organisasjonen siden.

- Å være involvert i organisasjoner som JA-YE er en stor verdi. Det hjelper meg å huske ”den neste generasjonen” i alt jeg gjør. JA-YE har et budskap som er universelt, og bør ikke begrenses til bare ett land, eller én region. Jeg er stolt over å bli assosiert med denne organisasjonen, og jeg er beæret over å motta denne prisen, sa Johan H. Andresen i sin takketale.

- Johan er dedikert i sitt arbeid med entreprenørskap, og er virkelig en støttespiller i UE hvor han har sittet i styret i flere år. Han doblet ansvaret da han ble med i det europeiske styret. Lederskap som dette setter et eksempel, både i forretningslivet og i utdanningssektoren. Det er veldig inspirerende, forteller Caroline Jenner, CEO i JA-YE.

For mer informasjon, vennligst kontakt:
Diana Filip, JA-YE, diana@ja-ye.org
Martine C. Turmo, Ferd, mct@ferd.no

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.