Kjør for Livet kjører på

2230.jpg
Kjør for Livet starter i Os med fem ungdommer
Mandag kveld åpnet dørene til Kjør for livet-klubben i Os for aller første gang

Tekst: Jan Tore Brustad, Kjør for Livet

Klubb #07 har fått lokalene sine hos den lokale MX klubben, og det ble full fart fra første minutt.

Etter en kort orientering og presentasjonsrunde fikk ungdommene raskt en god å grundig gjennomføring i de elementære reglene for å bevege seg ut på en motocross-bane med sykkel. Team veileder Kalle Pedersen brukte god tid på å gå rundt hele anlegget, og la ungdommene få mulighet til å bli kjent med området.

Kjør for livet-ambassadør Andreas Bakkerud var også med på åpningskvelden og fortalte litt om sine opplevelser, og det å få være med i et godt lag. Han avsluttet kvelden som flagg vakt da Kalle tok fram sin cross-sykkel for å kjøre noen oppvisningsrunder sammen med sønnen sin Storm på 10-år!

Iveren etter å kjøre ble dermed ekstra stor hos ungdommene, og noen få fikk også muligheten til å ta noen rolige runder rundt for å testet det nye sikkerhetsutstyret, og kjenne på følelsen av å kjøre.

- Vi gleder oss til å komme i gang med klubbkveldene nå, og har mye spennende oppgaver som vi kan jobbe med utenom kjøringen. Dette skal bli kjempe kjekt for oss alle, forteller teamsjef Jane Espeland

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.