Kommunikasjonsselskapet Gambit ny ProBonopartner

\N10os2cfi003\100025$\TC\Users\100025matu\Documents\My Pictures\Gambit.jpg
Fr v.; Hilde Haugen Kallevig, Gambit, Johan H. Andresen og Katinka Greve Leiner, Ferd og Gaute Engbakk, Gambit

Denne uken undertegnet Gambit og Ferd Sosiale Entreprenører en avtale som skal gi porteføljebedriftene ProBonohjelp til å bruke kommunikasjon som et strategisk verktøy.

Vi er stolte og glade for at Gambit har fått muligheten til å bistå Ferds sosiale entreprenører med kompetansebasert verdiskaping, sier administrerende direktør i Gambit Gaute Engbakk. Han sier videre at det er flere grunner til at et slikt samarbeid kan være gjensidig meningsfylt og verdiskapende.

Våre fire verdier er; etterrettelig, modig, samarbeidsvillig og mangfoldig. Dette stemmer godt med det arbeidet porteføljebedriftene i FSE gjør – og ikke minst det FSE selv står for.

Som rådgivere jobber vi for å bistå våre kunder i å ta i bruk kommunikasjon som et strategisk verktøy. Samarbeidet med FSE gir våre ansatte muligheten til å vise hvordan godt strategisk kommunikasjonsarbeid knyttet opp mot forretningsmål kan gi konkrete resultater på bunnlinjen, både økonomisk og med samfunnseffekt. Denne siste dimensjonen vil være god erfaring for våre folk.  Vi ser frem til godt og aktivt samarbeide som har felles verdiskaping som utgangspunkt, sier Engbakk.

Vi er stolte av å ha fått med Gambit på laget, sier Katinka Greve Leiner, Direktør i Ferd Sosiale Entreprenører. De har lang erfaring og regnes som et av de ledende kommunikasjonsselskapene i Norge. Dette gir porteføljeselskapene en støtte som vil bidra til å tydeliggjøre sine sosiale resultater og verdiene de skaper for samfunnet.

Interesserte ansatte hos Gambit vil få muligheten til å søke på vervet som kundekontakt for et av de utvalgte selskapene i Ferds portefølje. Gambit vil bistå både strategisk og operativt med kommunikasjon som kan brukes effektivt for å skape vekst og lønnsomhet, sier Engbakk.

Litt om Gambit: 

·       Gambit Hill + Knowlton Strategies er et av Norges ledende konsulentvirksomhet innen kommunikasjon.

·       Selskapet ble grunnlagt av bla. Lars Erik Grønntun, som nå er Chairman & CEO H+K Strategies EMEA, gründer og arbeidende styreleder Gambit H+K

·       Gambit ble i 2002 kjøpt av det internasjonale kommunikasjonsselskapet WPP og innlemmet i Hill and Knowlton Strategies

·       Gambit er basert i Oslo og Stavanger og har rundt 70 medarbeidere

·       Gambits administrerende direktør er Gaute Engbakk

·       Gambit jobber med selskaper i alle bransjer fra Statoil og DNV GL til McDonalds og PepsiCo.

Les mer om Gambit her.

Gambits råd til egen og andres virksomhet:

« Every firm is allowed to do business thanks to a “license to operate,” which is granted by society at large—and if a company fails to live up to society’s confidence, it can find its “license to operate” suddenly endangered. Firms “can actually deliver social benefit—not in a charitable way, but through the actual core business in which they operate”  Lars Erik Grønntun, Chairman & CEO H+K Strategies EMEA, gründer og arbeidende styreleder Gambit H+K

 

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.