Lansering av ny porteføljebedrift: Seema AS

FSE Katinka Lovleen Brenna Seema AS

Seema jobber for å øke mangfoldet i det norske arbeidsmarkedet, og bidra til å få flere flerkulturelle kvinner inn i leder og mellomlederposisjoner.

Dette gjøres ved å rekruttere kvinner med høyere utdanning til et 2-årig talentprogram og mentorordning. Gjennom tolv moduler gis kvinnene kunnskap, kompetanse, nettverk og ulike verktøy for å lykkes på det norske arbeidsmarkedet.

- Disse kvinnene får støtte og ressurser til å bli arkitekter i eget liv, sier gründer Loveleen Rihel Brenna.

Selskapet ble etablert i 2012, og ble startet av Tone Elisabeth Kleven og Lovelee R. Brenna. Idag eies og ledes Seema av Loveleen R. Brenna.

Jeg er imponert over hvordan dette talentprogrammet åpner dører for deltakerne, og hvordan mentorordningene bidrar til en større bevisstgjøring rundt valgene, sier direktør for Ferd Sosiale Entreprenører, Katinka Greve Leiner. Dette er samtidig en skreddersydd ledelsesopplæring og kompetanseheving innen mangfoldsledelse. Vi gleder oss til å følge Seema tett i tiden fremover.

Ønsker du å lese mer om Seema: www.seema.no

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.