Monsterbedriften i medvind

Thomas Doull fra Monsterbedriften

Mye har skjedd med Monsterbedriften siden kåringen som Årets Sosiale Entreprenør i februar. 10. juni fikk de besøk av selveste statsministeren på Monsterhuset.

Monsterbedriften har som mål å gi flest mulig en ny start på livet. Vi river bad, men det vi egentlig gjør er å bygge folk, sier medgrúnder og daglig leder Thomas Doull. Vi tar på oss oppdrag som riving, kjerneboring, asbestsanering, skogrydding og andre sjauejobber. De vi ansetter i Monsterbedriften har ofte en litt annen CV enn det som er vanlig. Mange har en kriminell karriere og kan ikke vise til et ordinært jobbløp. Det er greit hos oss, sier Thomas. Vår visjon er å gi mennesker en ny start på livet. Huset er helt fullt, men vi har fått låne ytterligere ett hus gratis i nærheten av Sundvollen. - Vi har fått et fantastisk samarbeid med eierne på Sundvollen Hotell, sier Thomas. Samarbeidet har gitt både riveoppdrag og økonomisk støtte fra eierne av hotellet; Tord og Cecilie Laeskogen.

Hektisk vår
Denne våren har vi hatt det hektisk. Vi har ambisjoner om å vokse, og da er det viktig å vise oss frem. Vi har derfor vært på utallige møter, konferanser og seminarer for å vise frem Monsterbedriften og det vi står for, sier Thomas.

- Vi har også gjort fremstøt for å få flere samarbeidspartnere som vil kunne utløse flere jobboppdrag. Vi har strekt oss litt med tanke på hvilke oppdrag vi tar. Han forteller at de tok på seg flyttejobben for Sparebankstiftelsen og SoCentral fra Øvre Slottsgate til Skippergata. Her fikk de særdeles gode skussmål. – Monsterflytting, smiler Thomas. - Beboerne i Øvre Slottsgate kommenterte at det er sjelden du ser flyttefolk løpe nedover trappene med konferansebord. Høyt aktivitetsnivå er en fordel i vår bransje.

Planer fremover
Thomas konstaterer at Monsterbedriften er i medvind.  - Vi har fått svært mange nye privatkunder og i tillegg fått flere store næringslivsaktører på kundelisten.  Vi jobber aktivt med å hente inn flere oppdrag og vurderer i den anledning å flytte hovedkontor til Eidsvoll. Dette blir mer sentralt, både i forhold til lageret i Mjøndalen, men også i forhold til Oslo hvor mange av våre potensielle kunder er.

Har du oppdrag til oss? Ta gjerne kontakt med oss på:

Telefon:  98 28 16 88
Epost: info@monsterbedriften.no

Nytt og forsterket styre
I den vekstperioden vi nå står ovenfor har vi sett behov for å hente inn ytterligere kompetanse på forretningsutvikling, strategi og juss, forteller Thomas. Han forteller fornøyd at måten de gjør det på er ved å styrke styret med mennesker med nettopp denne kompetansen. De nye styremedlemmene er: Trond Akerholdt, Maritastiftelsen, Øyvind Sandvold, Ferd Sosiale Entreprenører og Amie J. Sørensen, Jurist. Øvrige styremedlemmer er Håvard Martinsen, Stig Morten Seierstad, Leif Seierstad, Thomas Doull.

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.