New Page må legge ned

I dag ble det kjent at en av Ferds sosiale entreprenører må legge ned driften fordi det ikke lenger er økonomi til å drive stiftelsen.

Dette er vår første sosiale entreprenør som "går ut" av porteføljen.

Les pressemeldingen her

Ferd Sosiale Entreprenører er lei for at markedet for New Pages tjenester har blitt redusert til et nivå som gjør at stiftelsen blir tvunget til å legge ned driften i løpet av første kvartal 2011. Prosessen i New Page vil bli gjennomført på en ryddig måte, ikke minst av hensyn til de unge som i dag har en viktig tilknytning til sine "stifinnere" og de ansatte.

Aktører som New Page, som er basert på unge ildsjeler med relevant livserfaring, utgjør et viktig supplement til det offentlige i arbeidet for utsatte barn og ungdom. Vi registrerer at kommunene vil dekke større deler av behovet ved egne krefter og andre typer aktører.

Ferd vil fortsette å lete etter nye sosiale entreprenører med nyskapende løsninger på unges utfordringer.

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.