Ny norsk sosial entreprenør får utmerkelsen Ashoka-fellow

2119.jpg
Katinka Greve Leiner (direktør for Ferd Sosiale Entreprenører) og ny Ashoka-fellow Marit Sanner (leder i Forandringsfabrikken).
Vi i Ferd er stolte over at Norge har fått en ny Ashoka-fellow i Marit Sanner som er leder i Forandringsfabrikken.

Det er den internasjonale organisasjonen Ashoka som deler ut tittelen, og det har de gjort til de dyktigste sosiale entreprenørene verden rundt de siste tyve årene. Utnevnelsen gir innpass i Ashokas internasjonale nettverk av sosiale entreprenører og gode hjelpere verden rundt. – Jeg er glad og takknemlig over å ha blitt Ashoka-fellow. Et håp er at vi med denne støtten kan ha muligheter til å videreutvikle det særegne arbeidet vi gjør og også kunne jobbe mer internasjonalt, sier Marit Sanner....
 
Marit Sanner deler tittelen med kun to andre nordmenn; Johann Olav Koss med Right To Play og Hanne Finstad med Forskerfabrikken. Både Forandringsfabrikken og Forskerfabrikken er blant Ferds sosiale entreprenører. - Vi er svært stolte over utnevnelsen, og vet at Marit har vært gjennom grundige intervjuer og møtt mange krav for å passere Ashokas strenge krav, sier Katinka Greve Leiner, direktør for Ferd Sosiale Entreprenører. - Ikke minst kan dette gi Marit mange spennende internasjonale kontakter, som kan være med på å spre Forandringsfabrikken unike måte å fremme barn og unges stemmer på i samfunnet. Vi ser frem til et videre spennende samarbeid med Ashoka Skandinavia og Forandringsfabrikken!

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.