Nye allianser i Ferd­familien

Ferdmagasinet 04-14 Nye allianser i Ferd- familien

Monsterbedriften har fått Mestergruppen på kundelisten. Kontakten mellom den sosiale entreprenøren og byggeselskapet var et resultat av aktivt lagspill i Ferd-systemet, men Monsterbedriften fikk jobben ut fra evnen til å levere. Den sosiale gevinsten kommer i tillegg, forteller Ferd Sosiale Entreprenørers Øyvind Sandvold til Ferdmagasinet.

Det var i høst at Monsterbedriften ble en av bedriftene i Ferd Sosiale Entreprenørers portefølje. Nå har dette ført til at nye dører har åpnet seg, også innenfor Ferd-systemet. På nyåret skal den sosiale entreprenøren blant annet ta på seg et oppdrag for Mestergruppen i forbindelse med flytting av et lokale for datterselskapet Byggeriet i Krokstadelva.

Kvalitet
– Dette er ikke ment som et hjelpetiltak eller sosialhjelp overfor Monsterbedriften. Faktum er at selskaper leverer kvalitet til god pris og avtalt tid. Den sosiale gevinsten kommer i tillegg, sier forretningsutvikler Øyvind Sandvold i Ferd Sosiale Entreprenører, mannen som først kom på ideen om at Monsterbedriftens tjenester kunne være av interesse for andre Ferd-selskaper.

Monsterbedriften har til nå revet ca. 6500 baderom for oppussing. De er dyktige på asbestsanering, kjerneboring, skogrydding og alle typer rive- og sjaueoppdrag. Men selskapet er ikke helt som andre entreprenørbedrifter. Flesteparten av de ansatte er rekruttert blant personer med erfaring fra rus og kriminelle miljøer.

Verdifulle kontakter
Daglig leder Thomas Doull i Monsterbedriften er svært takknemlig for all drahjelp selskapet får i Ferd-systemet.

– Ferd har et unikt nettverk, og vi ønsker å presentere våre tjenester for flere av selskapene. En del av våre ansatte ønsker også å søke seg videre til andre bedrifter etter hvert. Da er det svært verdifullt at vi kan knytte kontakter med store firmaer som har mulighet til å ta imot denne typen arbeidskraft, sier Doull.

Administrerende direktør i Mestergruppen, Mikkel Sandvik, gleder seg på sin side til å samarbeide med Monsterbedriften.

– Det er positivt å ha verdier i en virksomhet ut over de rent finansielle målene. Vi kan knytte et fellesskap rundt det å bidra til en positiv samfunnsutvikling, til noe som handler om mer enn å tjene penger, sier Sandvik.

Les hele artikkelen i Ferdmagasinet her

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.