Reach for Change og Ferd Sosiale Entreprenører inngår samarbeid for høsten 2015

Høsten 2015 vil Reach for Change og Ferd SE tilby et gratis 12 ukers akselerator-program for sosiale entreprenører i tidlig fase. Akseleratoren er et intensivt program som tilrettelegger for entreprenører slik at de raskt kan gå fra idé til prototype eller bedrift.

Reach for Change og Ferd Sosiale Entreprenører vil tilby de viktigste hjelpemidlene for å utvikle en bærekraftig virksomhet, deriblant en rekke kurs, workshops og oppfølgning av de sosiale entreprenørene. 

Første i Norge
"Akseleratoren er den første i sitt slag i Norge. Vi har over tid sett et behov for et strukturert program som vil hjelpe Sosiale Entreprenører i tidligfase. Dette er tenkt som et tilbud både for de som deltar i Game Changer programmet og kandidater fra vårt nettverk," sier Katinka Greve Leiner, direktør Ferd Sosiale Entreprenører.

”Vi er veldig glade for å kunne tilby en Akselerator i samarbeid med Ferd Sosiale Entreprenører. Dette gjør at vi i Reach for Change vil kunne støtte enda flere sosiale entreprenører, enn de vi støtter i dag gjennom vårt inkubatorprogram. Det er ekstra gledelig at vi gjør dette i samarbeid med Ferd Sosiale Entreprenører, som vi deler mange likhetstrekk med og som også jobber for å skape et større miljø av sosiale entreprenører i Norge” sier Kristine Laake, Country Manager i Reach for Change Norway.

Game Changers
Akseleratoren er et ledd i utvelgelsesprosessen for Game Changers-konkurransen som avholdes fra 1. juni til 19. juli.  For å konkurrere om en plass i Akseleratoren, send inn en søknad innen 19. juli.

Les mer om konkurransen på www.gamechangers.no.
For spørsmål om Akselerator-programmet, ta kontakt med Kristine Laake på norge@reachforchange.org
 

Om Ferd Sosiale Entreprenører
Ferd Sosiale Entreprenører skal vise at investering i sosialt entreprenørskap er god verdiskaping. Ferd investerer i sosiale entreprenører som reflekterer deres visjon om å skape varige verdier og sette tydelige spor. FSEs porteføljebedrifter har barn og unge som målgruppe, og gir dem nye muligheter. De bidrar med kapital, Ferds nettverk, og kompetanse innen forretningsutvikling og strategi. Ferd stiller med styremedlem fra egen selskap eller Ferds datterselskaper, og aktiv oppfølging gjennom FSE.

Ferd SE på Facebook

Om Reach for Change
Reach for Change støtter Change Leadere, personer med banebrytende ideer som gjør livet bedre for barn og unge. De tilbyr økonomisk støtte, kompetanse og tar entreprenørene inn i vårt nettverk, for å hjelpe med å utvikling av ideer og virksomheten. Totalt støttes Change Leadere i 17 land, på tvers av tre kontinenter. Reach for Change er en ideell stiftelse som ble grunnlagt av Kinnevik, sammen med Sara Damber.

Reach for Change på Facebook

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.