Søker sosiale entreprenører over hele landet

2164.jpg
Har du etablert en ny måte å løse samfunnsproblem i Norge på? I så fall kan du vinne en halv million kroner i støtte til videre utvikling.

Norge er et rikt samfunn med et velutviklet velferdssystem. Likevel ser vi flere felt som trenger nye metoder for at utfordringer skal kunne løses, sier Katinka Greve Leiner, direktør for Ferd Sosiale Entreprenører. Vi vet det er mange ildsjeler rundt om i landet som har etablert virksomheter som sitter på løsningen på samfunnsproblem. Nå etterlyser hun de beste sosiale entreprenørene og ber dem melde seg på konkurransen. Fristen er 1. april.

Manglende integrering, kriminalitet, psykiske lidelser, fattigdom, og muligheter for barn og unge til å utvikle sine evner, er noen av de områdene en sosial entreprenør kan gå løs på og bidra med bedre resultater, presiserer Leiner.  Hva er en sosial entreprenør? - En sosial entreprenør vet hvor viktig det er å kombinere trygg økonomi og god forretningsskikk med et stort sosialt engasjement.

Kriterier Årets sosiale entreprenør 2012:

  • Har prøvd ut nye løsninger på sosiale utfordringer i Norge
  • Kan vise til gode sosiale resultater
  • Bruker forretningsmessige modeller for å gjøre bedriften eller organisasjonen levedyktig
  • Har en løsning som kan og bør nå ut til stadig flere

 Mer informasjon og påmelding finner du på www.velferdkonferansen.no. 

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.