Ungdomsbedrift virker

UE logo

Ungt Entreprenørskaps program "Ungdomsbedrift" (UB) får elevene til å tenke nytt, og styrker deres grunnleggende ferdigheter. Det viser en fersk undersøkelse.

I skoleåret 2013/14 deltok 200 elever i Oslo, Akershus og Rogaland i «UB egenevaluering», en pilotering av et nytt verktøy for egenevaluering blant elever som deltar i programmet Ungdomsbedrift.

- Tidligere undersøkelser har vist at UB gir elevene solid kunnskap om bedriftsetablering, og dette bekreftes i undersøkelsen. Det er gledelig er å se at UB gir god effekt på elevenes oppfatning av sine grunnleggende ferdigheter og de entreprenørielle kompetansene. Elevene svarer også at de trives godt med denne måten å jobbe på, sier Anne Kathrine Slungård, administrerende direktør i Ungt Entreprenørskap Norge.

Les hele artikkelen på Ungt Entreprenørskaps hjemmesider.

Abonner på publikasjoner

Hvis du ønsker å motta Ferdmagasinet og / eller årlige og halvårlige rapporter når de er tilgjengelige, kan du fylle ut skjemaet under

Økonomiske rapporter
Email
Nyheter
Ferdmagasinet
Post Email
Fornavn *
Etternavn *
Firma *
E-post *
Adresse *
Postnummer / Sted *
* Obligatoriske felter

Avslutte abonnement

Hvis du ønsker å avbestille abonnementet, kan sende e-post til oppsigelse@ferd.no
Alle opplysninger vil bli behandlet konfidensielt. For ytterligere informasjon, vennligst se Ferds retningslinjer for personvern.